Hlavní obsah
Článek

Charlotte a Nelly Gottovy mají prázdniny za sebou a náročnou sezónu před sebou. Obě jsou školou povinné, a navíc společně vystupují v muzikálu Antoinetta - královna Francie. Starší Charlottka navíc v hlavní dětské roli v muzikálu Mata Hari.

„Do Hybernie se moc těšíme, líbí se nám kostýmy z Antoinetty,“ shodly se jednohlasně obě holčičky na předsezónní zkoušce muzikálu. Na rozdíl od svých dospělých kolegů neměly Charlotte a Nelly problém s velikostmi, i přes dvouměsíční absenci jim je kostymérky zatím nemusí upravovat.

„Holky mají rády hudbu i tanec, moc se jim líbí choreografie z Antoinetty, speciálně Charlottka si ji na scéně v rámci své role užije dost,“ svěřila se s vášní svých dcer Ivana Gottová a dodala, že i přes jejich vytížení je škola na prvním místě. Žádné úlevy jim prý rozhodně tolerovat nechce.

Slova své matky ostatně potvrzuje i starší dcera: „Muzikály jsou pro nás spíš zábava, škola je ale škola a tak to bereme." Vedle dcer Karla Gotta se v muzikálu Antoinetta - královna Francie objevuje v alternaci i mladší dcera Stanislava Grosse Natálie, v rolích jejích rodičů krále a královny pak Roman Vojtek, Michal Novotný, Monika Absolonová, Iva Marešová a v rolích jejích guvernantek Renata Drössler či Jitka Jackuljak.

Reklama

Další články

Načítám