Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Královna dětských srdcí Dagmar Patrasová (67) by snad mohla přijít i v pytli, a stejně bychom si všimli jejích křivek. Na premiéru muzikálu Fantom opery si sice vzala černý kostýmek, ale doplnila ho zpola průsvitným topem, takže se jí opět jen málokdo dokázal podívat do očí.

Měla dokonce výraznější dekolt než operní pěvkyně Tereza Mátlová (48), která v muzikálu ztvárnila jednu z hlavních rolí. "To ale vůbec nemůžete srovnávat, Terezka je krásná, mladá, nádherně hraje i zpívá," řekla nám skromně Dáda, která má ale před sebou také velkou premiéru a nás zajímalo, zda bude zajímavá nejen pro děti, ale i jejich tatínky.

"Kostýmy máme také krásné a ani dekoltů se nezříkáme. Vždyť malé holčičky si hrají s barbínami, které mají prsa, a dokonce jsou i takové, které jsou těhotné nebo rodí," myslí si Dáda. "Takže když se někdo bude pohoršovat, že máme moc odhalené dekolty, Míša Nosková (41) si ty svoje dokonce nechávala zvětšit, aby lépe vynikly její nové silikony, klidně je odkážu do patřičných mezí," dodala.

"Obavy mám spíš z toho, jestli jako Sněhová královna nejsem moc zlá. Přece jen roky hraju pro děti, tak bych nechtěla, aby se mne najednou začaly bát," svěřila se jen pár dní před vlastní premiérou Dáda.

Reklama

Další články

Načítám