Hlavní obsah
Článek

Je to týden, co si zpěvačka Martina Pártlová (44) napsala do statusu na sociální síti, že je zadaná. Takže jsme byli zvědaví, kdy nového chlapce vyvede do společnosti a budeme ho moct zhodnotit. A s mladým mužem se strništěm a vyholenou hlavou vyrazila do letního kina.

"Tak to není. Jen jsme se vsadili s kamarádem, kdo bude mít víc ‚lajků‘, když si změníme status, a já o čtyři sta vyhrála, tak jsem spokojená," snažila se mlžit Martina, a aby odvrátila pozornost od vztahu, ukazovala nám kolena plná modřin. To si ovšem naběhla, neboť jsme ji pochopitelně podezřívali, že je to následek bujných nocí.

"Opravdu ne. To mám ze zkoušek Sněhové královny, protože režisér Lumír Olšovský chce, aby všechno vypadalo realisticky. V tom druhém prostředí, které myslíte, jsem na sebe daleko opatrnější," tvrdila Martina. Takže nás napadlo, jestli s ní tedy není v tomto ohledu nuda, a proto jí vztahy dlouho nevydrží?

"To musí posoudit jiní. Ale měla jsem tři tříleté vztahy a jeden dvouletý. A je pravda, že ten poslední se vykašlal na mne. Hajzl jeden," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám