Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) už je několik měsíců šťastná po boku hokejisty Tomáše Horny, který hraje extraligu na Slovensku. Monika tak kvůli lásce často pendluje mezi Prahou a Žilinou. O novém partnerovi nechce zatím mluvit, přiznala ale, že je zadaná.

"Jsem šťastná, velmi šťastná ve svém osobním životě. Začínám z toho být nesvá. Je to až vtipné. Absolonová má v 37 letech chlapa," směje se zpěvačka. "Ještě to mohlo dopadnout tak, že si najdu holku," dodala se smíchem.

Kvůli podpoře partnera už byla i vážně nemocná. "Chodím na hokej moc ráda, vždycky jsem ráda chodila na hokej. Exmanžel byl hokejista, tak mě to naučil. Teď jsem byla nedávno a měla jsem z toho zánět ledvin," přiznala Absolonová, která na premiéru Fantoma opery vyrazila s kamarádkami.

"Moc se mi to líbilo. Obdivuji Františka Janečka, že to zvládnul a Fantoma, který je jeden z nejnákladnějších muzikálů světa, přivezl do Prahy. Byla to radost. Byli skvělí," dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám