Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto je neodvratně pryč a nadvládu přebral barvami hýřící podzim. Nechte se inspirovat přírodou a vneste nádech podzimních tónů i do svého šatníku. Zaměřte se především na teplé zemité barvy, etno styl nebo kárované a květinové vzory. Značka Cellbes pro vás s láskou připravila novou kolekci módy, která razí heslo „Milujeme všechny tvary“!

Přirozenost nade vše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„V přirozenosti je krása“. Tak toto je jedna z pravd, kterou se budou řídit letošní podzimní trendy. Vezměte si ji k srdci i vy! Začněte třeba tím, že si pořídíte půvabnou halenku světle šedé barvy, jejíž hlavní předností je ležérnost a elegance zároveň. Naleznete na ní několik detailů, mezi něž patří například perleťové knoflíčky, manžety na rukávech nebo náprsní kapsičky, které halence dodávají ten správný šmrnc.

Když jsou ve hře květiny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je vám líto dát létu sbohem a přivítat místo něj chladnější podzim? Aby pro vás bylo loučení s letními slunečními paprsky co nejméně smutné, obklopte se květinami. Díky tomuto něžnému tričku v podzimních pastelových barvách se ocitnete v záplavě květin na každém kroku! Tričko miluje všechny tvary postav a proto i každé ženě neskonale lichotí.

Kardigan, nejlepší přítel ženy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Za několik posledních sezón obsazují kardigany přední příčky co do oblíbenosti svrchních dílů oblečení. A není se čemu divit. Málokterý módní kousek je tak shovívavý k případným kilům navíc, jako je právě kardigan. Jste-li fanynkou etno stylu, zaručeně vás potěšíme tímto šedohnědým modelem, se kterým se od prvního okamžiku zaručeně spřátelíte. Budete ho zbožňovat nejen pro příjemný materiál, ale i pro velice slušivý střih a trendy žebrované lemy.

Na vlně něžnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Existuje několik nezbytností, které se v šatníku každé ženy zkrátka musí vyskytovat. Řadí se k nim i jednobarevný, pohodlný pulovr, který lze zkombinovat téměř se vším. V tomto bílém modelu z měkké a chlupaté příze vynikne vaše ženskost a navíc budete vypadat jako nevinnost sama. Ozdobíte-li svůj dekolt extravagantním náhrdelníkem, dovedete celý outfit k naprosté dokonalosti. Pokud neholdujete bílé barvě, nezoufejte. Čeká na vás ještě další široká paleta barev.

Šaty pro všechny typy postav

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Představuje pro vás shánění šatů noční můru? Máte pocit, jako by v obchodech zapomněli, že po světě nechodí jen ženy s mírami 90-60-90? Nebojte, nic není tak zlé, jak se zprvu může zdát. Černé šaty s originálními károvanými vsadkami budou to pravé ořechové. Vězte, že díky lichotivému střihu do A si je může dovolit skutečně každá zástupkyně něžného pohlaví. Oblékněte ještě černé punčochové silonky, stylové kozačky a můžete vyrazit podzimu vstříc.

Další články

Načítám