Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová je v osmém měsíci těhotenství, v druhé polovině října má termín porodu a s manželem se těší na chlapečka. Zatím zpěvačka neodpočívá, dokonce ji ještě čekají koncerty, a nenechala si ujít také premiéru muzikálu Fantom opery.

"Já myslím, že tady neporodím, chlapeček je hodně napojený na maminku, on si to užívá. Strašně se mu to líbí. Hodně reaguje na operu, na ženské hlasy, hodně kope. Dnes si to užíváme spolu," řekla Super.cz Kalivodová, která byla z Fantoma nadšená.

"Zpívají moc hezky. Nejvíc se mi líbili Marian Vojtko, Tereza Mátlová a Bohuš Matuš. Obsazení je krásné, čeština mi tam koresponduje. Hlavně, aby se Fantom dlouho prodával. To je největší úspěch každého producenta," upřesnila operní pěvkyně.

Kalivodová zatím přibrala patnáct kilogramů a přiznala, že to čekala mnohem horší. Dokonce ani ňadra se jí extrémně nezvětšila. "Podprsenka je pořád v pohodě. Myslela jsem, že budou růst prsa mnohem víc. I s bříškem to vypadá souměrně, což jsem ráda," vysvětlila Andrea.

"Necítím se omezeně, že už bych měla ležet a odpočívat, to ne. Budu ještě zpívat. 24. září mám koncert v Rudolfinu, a dokonce mám koncert ještě začátkem října. Uvidíme, zda to ještě zvládnu," dodala Kalivodová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám