Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Kostková (47) vyrazila na premiéru Fantoma opery s manželem Petrem Kracikem i sedmiletým synem Toníkem. Ten byl v sedmi letech bezpochyby nejmladším mužským divákem pražského představení. Během muzikálu seděl tiše jako pěna, pak ale řádil jako utržený ze řetězu.

"Neusnul, zvládl to. Líbilo se mu to moc. Vždycky jsme si přečetli synopsi obou dějství, a tak věděl, o co jde. Toníček chodí do divadla docela dlouho, i ve Viole viděl Betty MacDonaldovou nebo Dostojevského Bílé noci ve svých pěti letech. Dokonce i premiéru Královy řeči mého muže na Palmovce. Jsou to tituly vyloženě pro dospělé, ale reagoval bezvadně, smál se na správných místech. Když je divadlo dobře udělané, tak je pro každého. A tohle bylo skvěle udělané," řekla nám Tereza.

"Jsem ráda, že to s námi zvládá. Do jaké rodiny přišel, v takové je," mínila Tereza, ale pak už se omluvila, protože ručička hodinek se přehoupla přes jedenáctou večer. "Teď už by mělo moje dítě opravdu spát, vždyť vidíte, jak řádí," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám