Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Populární advokátka Klára Slámová, kterou čtenáři znají z dřívějška coby obhájkyni Kajínka nebo nově z kauzy Kramný, kde zastupuje poškozenou rodinu zavražděné Moniky, se dost ostře pustila do medializovaného párečku Michaely Ochotské (39) a Lukáše Rosola. A servítky si tedy rozhodně nebrala!

Advokátka se Míše v podstatě vysmívá, že dělá reklamu za pár drobných různým výrobcům, a kdyby byla opravdová celebrita, nikdy by se k tomu nesnížila, anebo jen za velmi tučný honorář.

„Před časem prezentace s kabelkou z thajské tržnice, údajně luxusní pobyty ve wellness (samozřejmě opět ukazování se naprosto zdarma kvůli víkendovému zážitku, za který nemusí platit těch pár tisíc), teď laciné pózování za pár věcí pro mimino. Korunu tomu nasadili společně s Rosolem, který ze sebe udělal blba před všemi, když za plastickou operaci zdarma se nechává ukazovat v nechlapských pozicích a situacích. Obdivuji Michala Exnera (bývalý přítel Ochotské - pozn. red.), že tohle vydržel několik let. Skutečné celebrity tohle nedělají, Michaelo,“ napsala Slámová.

„Reklama je naprosto v pořádku, ale ta, kterou si nechám hodně dobře zaplatit. Ale ne ukazovat k**y za masáž zdarma. To se pak může jít rovnou postavit na pumpu na Rudný a je to prakticky stejný. Akorát ty holky na Rudný mají možná lepší charakter,“ soudí.

A co si myslí o Rosolovi? „Je to hlavně totální podpantoflák. S chlapem už nemá nic společnýho. Určitě chodí i na kosmetiku a na manikúru,“ dodala ostrým perem právnička na své sociální síti s tím, že tenista není ani moc bohatý, že si na život v luxusu jen hraje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám