Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda počasí na televizi Prima Romana Jákl Vítová (46) má za sebou nešťastnou nehodu. Na schodech upadla tak nešikovně, že musela podstoupit operaci.

Romana se nedávno objevila na bezpečnostní akci pro děti na Václaváku, a nešlo si nevšimnout, že neudělá krok bez berlí. Za vše prý může její nemotornost.

„Ze schodů umím padat bezkonkurenčně. Zakopla jsem tak geniálně, že jsem si utrhla meniskus. Už mi kamarádi kaskadéři nabízejí, že až se vyléčím, naučí mě padat, aby se mi to příště nestalo,“ vysvětluje Romana.

Vítová už má po operaci, při níž lékaři kromě menisku dali do pořádku ještě další zdravotní potíž, o níž Jáklová nechce mluvit. „Pořád pajdám, ale jestli všechno půjde tak skvěle jako doteď, do týdne konečně berle odložím,“ prozradila nám aktuálně. Naštěstí jí hodně pomáhá starší dcera Sofinka, která si třeba připravuje doma svačiny do školy.

„Tak k tomu už mě Sofinka nepustí. Jen jí rozkrojím housku a ona už si ji sama namaže a obloží. Jde jí to tak dobře, že bych to ani já nezvládla líp,“ řekla na jakémsi improvizovaném šunkobraní v centru Prahy.

Reklama

Další články

Načítám