Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko-polská zpěvačka Ewa Farna (30) jde do sebe! Pravidelná a zdravá strava konečně nese kýžené ovoce. Farna, která se už nějaký ten pátek pere s kily navíc, se několikrát nechala slyšet, že je se svou postavou víceméně spokojená.

Ona sama ostatně nikdy nebude patřit k extrémně štíhlým kráskám, ale spíše k holkám krev a mlíko. Zpěvačka však poznala, že další přibývání na váze už by pro její tělo nemuselo být nejzdravější a rozhodla se k radikální úpravě jídelníčku. Bagety na benzínce vyměnila za saláty, a tak se výsledek brzy dostavil.

Zatímco na předávání Cen Anděl sklidila kritiku za nelichotivý model, ve kterém vypadala jako krabice od dortu, v Polsku jí včera bylo uděleno ocenění Glamour roku! Cenu si spokojená Farna odnesla ve slušivých bílých šatech.

Ty zpěvačku sice zeštíhlovaly, ale dlužno dodat, že Ewa žádnou velkou podporu v podobě lichotivého střihu nepotřebovala. Tentokrát totiž bylo jasně patrné, že Farna doopravdy nějaké to kilečko směrem dolů shodila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám