Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Sledujete módní trendy? Pak jste si jistě všimly, že se na scénu vrátil hit 90. let v podobě odhaleného bříška. Bohužel si jej nemohou dovolit nosit všechny ženy a navíc s blížícím se podzimním počasím není dvakrát praktický. Odhalené pupíky nahrazují body a overaly, které ovládnou celou podzimní sezónu.

Podzimu vládnou elegantní overaly a praktická body

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na podzim je riziko prochladnutí vyšší než kdykoliv jindy. Vyhrnutá trička a odhalená bedra jsou nejčastější příčinou nastydnutých ledvin. Naštěstí se na módní scénu vrací body a overaly, které jsou nejen vysoce trendy, ale navíc skvěle zahřejí! Málokterá žena si ale ví rady se stylingem tohoto světového hitu. Poradíme vám, jak je nosit.

Praktický a sexy kousek: K sukni i ke kalhotám!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud hledáte univerzální kousek, který vám nebude v šatníku ležet ladem, elegantní body s nápaditým designem je pro vás ideální. Díky elegantní barvě a svůdnému průsvitnému tylu se skvěle hodí také na společenské události. Do práce k němu oblékněte lodičky a džíny, na ples zase sukni do pasu. Body můžete kombinovat dle libosti a vždy budete vypadat skvěle!

Ležérní elegance: Na kafe i na večírek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Overaly mají jednu úžasnou vlastnost – jediné, co k nim zbývá vybrat, jsou boty a kabelka. Ležérní splývavý střih overalu Scarlet bude nejlépe vypadat s vyššími podpatky, které dají vyniknout vaší siluetě. Nebojte se ale k overalu obout i balerínky nebo tenisky. Celkový styl outfitu vždy udávají doplňky – v overalu můžete být vysoce elegantní i uvolněná. Ať už si k němu vezmete džínovou bundu a baleríny anebo sako a lodičky, budete vypadat skvěle!

Fotopotisk je tuto sezónu trefou do černého. Jak ho zkombinovat?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výrazné a barevné potisky na tričkách, sukních i doplňcích zaplavují přehlídková mola. Vypadají famózně a zaujmou na první pohled. Pokud jste si tento styl také zamilovala, zaručeně podlehnete hřejivému body a okouzlujícím motivem nespoutané přírody. Jak ho zkombinovat? Oblékněte k němu ideálně jednobarevné kousky oblečení a vyvarujte se dalším potiskům i výrazným doplňkům. Nechte tento výrazný kousek vyniknout a vsaďte na jednoduchost třeba v podobě pouzdrové sukně či jednoduchých kalhot.

Elegantní a sexy: Ideální na párty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete na večírku opravdu zazářit? Chcete vzbudit pozornost a přitáhnout mužské pohledy? Overal Pavla je pro vás jako dělaný. Dá vyniknout ženským křivkám a zdůrazní vaše přednosti. Lodičkový výstřih a ležérní kapsy působí uvolněně a přesto elegantně. Určitě k němu obujte vysoké podpatky, které prodlouží a zeštíhlí siluetu. Doplňky zvolte spíše jemnější a nezapomeňte pod tento sexy kousek obléknout bezešvé prádlo!

Další články

Načítám