Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Unique Fashion Weeku nemohla chybět ani Gábina Partyšová (45). Moderátorka si nechtěla nechat ujít přehlídku své oblíbené návrhářky Taťány Kovaříkové.

Na módní show dorazila stylově v modelu od Alfreda Villalby, jehož přehlídka byla tou první, která započala v Rezidenci primátora hlavního města Prahy módní svátek. Šaty na přehlídku sháněla Gabriela na poslední chvíli. „Od Alfreda jsem měla šaty na Českou Miss a věděla jsem, že je se svou kolekcí právě v Praze. Asi dvě hodiny před přehlídkou mě Alfredo čekal v jednom hotelu a měl pro mě připravené šaty. Když jsem si je oblékla, tak jsem je už nechtěla sundat," popisovala Partyšová řemeslně propracované šaty pokryté peříčky.

„Dokonce jsem přímo k nim měla doma boty. Alfredo mi poradil, jaký účes a make-up zvolit, moje vizážistka přidala své nápady a já si mohla užít přehlídku," popisuje Gábina Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám