Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Alena Šeredová (46) v poslední době rozdává jeden úsměv za druhým. Podle italských médií za tím stojí nová láska, kterou kráska našla po bolestném rozchodu s brankářem Gigim Buffonem.

A pokud je pravda, že Alena skutečně randí s movitým dědicem jedné z nejbohatších italských rodin Alessandrem Nasim, našla si za bohatého fotbalistu opravdu více než dobrou náhradu.

Šeredová je pro bohatého manažera pořád velmi dobrou partií. V Itálii je stále populární, o čemž svědčí i to, že byla pozvána do poroty soutěže krásy Miss Italia, a navíc si i po dvou dětech udržuje parádní postavu.

Do hvězdné poroty italského klání krásy zasedla modelka v šatech s hlubokým výstřihem, ve kterých vypadala neuvěřitelně sexy. Až se nechce věřit tomu, že se Gigi zakoukal do jiné krásky, byť jeho současná láska, italská moderátorka Ilaria D´Amico, patří k velmi žádaným atraktivním ženám.

Reklama

Další články

Načítám