Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bylo opravdu dílem štěstěny, že se ty dvě nepotkaly ve foyer. Být viděna na slavnostní premiéře muzikálu Fantom opery ve stejných šatech jako jiná známá žena, to je pořádný trapas. A tyhle byly navíc hodně výrazné.

Jako první jsme v kobaltově modré róbě potkali moderátorku VIP zpráv, zpěvačku a herečku Danielu Šinkorovou (51). "Vím, že mám jako jedna z mála opravdu velkou večerní, a připadám si krásná," řekla Super.cz Daniela, která si k šatům, o jejichž původu sdělila známým, že jsou z půjčovny, vzala kožešinovou štolu.

Daniela se naštěstí dlouho nezdržela na afterpárty. To se totiž mezi diváky, kteří se zdrželi na gáblík a na skleničku, objevila představitelka hlavní ženské role Christine Michaela Gemrotová (38). A v nemlich stejných šatech jako měla Daniela. "Nepotkaly jsme se, v šatech jsem se cítila dobře, tak mi to nevadí," krčila rameny půvabná blondýnka.

Líbí se vám v šatech víc Daniela, nebo Michaela?
Daniela Šinkorová
15,4 %
Michaela Gemrotová
84,6 %
Celkem hlasovalo 35515 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám