Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka, herečka a moderátorka Jitka Kocurová se na rok a půl ztratila ze společnosti. Otěhotněla s partnerem Tomášem Abrahamem a před rokem a čtrnácti dny mu porodila syna Tomáše. Teď se objevila na karlovarském filmovém festivalu a je stejně krásná jako když hrála průvodkyni Pamelu v Účastnících zájezdu. A to při těhotenství nabrala dvaadvacet kilo!

"Všechna těhotenská kila už mám naštěstí pryč. Myslela jsem si, že jsem přibrala opravdu hodně, ale šlo to celkem rychle dolů," řekla Super.cz Jitka, která dorazila do Karlových Varů ani ne tak kvůli filmu, ale spíš na golf.

"Mám poprvé hlídání na noc. Tomáška mám u babičky a jeli jsme si to sem užít. Těšila jsem se na golf a na setkání s přáteli, které jsem dlouho neviděla. Ale trochu nervózní jsem," přiznala. K práci se vrací hodně pomalu, bere jen menší zakázky na moderování. "Hereckou příležitost bych teď ani nechtěla, chci si co nejvíc užít synovo dětství," dodala.

Reklama

Další články

Načítám