Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že její vztah se snoubencem, houslistou, jehož si měla letos v létě brát, zmírá na úbytě, připustila představitelka Christine v muzikálu Fantom opery Michaela Gemrotová. A není jediná, jejíž vztah dostal náročnými zkouškami muzikálu, který se nyní uvádí v GoJa Music Hall, zabrat.

To, že to nemá doma zrovna růžové, přiznala i druhá Christine Monika Sommerová. "Doma jsme se prakticky nepotkávali, dnes tady přítel není, asi má práci, já vlastně ani nevím, kde je. Podpořit mě přišla moje rodina. A jak to mezi námi dopadne? Nevím, je to úplně jiný život než dřív," svěřila Super.cz.

Zkoušení nepoznamenalo jen její vztah, ale i postavu. "Mám dole už deset kilo a je to na hraně. Navíc jsem z nervozity před premiérou nemohla vůbec jíst. Tak doufám, že si teď odpočinu a budu se jenom válet a jíst, abych náročnou roli vůbec fyzicky zvládala," řekla nám Sommerová.

Reklama

Další články

Načítám