Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou Lucií Benešovou (49) má už velkého syna Luciána, s manželkou Jolanou dcerku Johanu. Nyní jsou Filip a Jolana Blažkovi (50) v očekávání dalšího potomka. "Byl bych rád, kdyby to byl kluk, ale hlavní je, ať je miminko zdravé," řekl Super.cz jeden z nejhezčích představitelů pohádkových princů.

"Pohlaví ještě nevím, to bude snad jasné až 26. září, kdy jdu na další kontrolu," vysvětlila jeho žena, která prý trpěla na začátku těhotenství velkými nevolnostmi, ale už se cítí dobře. "Doteď jsme to, že čekáme rodinu, tajili, ale už je to jednak poznat, a hlavně víme, že je zdravotně vše v pořádku," upřesnil Blažek.

Nový potomek se mu narodí na začátku března a ti starší už se prý na sourozence těší. Jen jsou zvědaví, kolik tentokrát Jolana přibere, protože je docela rekordmanka v těhotenských kilech. "S Johankou jsem měla nahoře 33 kilo, takže když jsem šla rodit, měla jsem devadesát. Ale teď jsem přibrala jen dvě, i když to vypadá jako deset," poukázala se smíchem na své bříško.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám