Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) zřejmě špatně čte pozvánky, nebo úplně ztratila soudnost. Jen tak si lze vysvětlit, že na premiéru muzikálové události roku Fantom opery dorazila v příšerných šatech s nápisem The End.

Předepsaný dress code black tie nedodržela ani v nejmenším a vypadalo to, jako by si na muzikál odskočila přímo z nedaleké diskotéky. „Rozhodla jsem se na poslední chvíli. A neměla jsem po ruce velkou večerní. Kdybych šla do opery, určitě bych tu premiéru pojala jinak. Do haly, kde se Fantom hraje, mi tenhle model přišel v pohodě. Ale je mi jasné, že pan Špaček by mě za tenhle model nepochválil," svěřila Super.cz s provinilým úsměvem Gábina.

Moderátorka, která by v těchto šatech zřejmě uspěla spíše na vesnické diskotéce, přišla na akci ruku v ruce s neznámým mladíkem. „Je to muž, který se mnou občas snídá," svěřila nejprve tajemně, ale posléze vyšla s pravdou ven. „Je to kolega a kamarád, Petr Říbal se mnou moderuje ve Snídani na Nově, tak jsem ho vzala s sebou," dodala nakonec.

Dámy, vzaly byste si tento model na sebe?
Ani náhodou, je příšerný
52,8 %
Ano, ale na jinou akci
27,1 %
Ano, líbí se mi
20,1 %
Celkem hlasovalo 21194 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám