Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čokoládová kráska se sametovým hlasem Rihanna na svých koncertech stále přitvrzuje. Nejen, že její tělo zakrývá čím dál méně látky, ale zpěvačka se především dokáže před publikem dostat pořádně do varu a její lascivní gesta s odvážnou choreografií jsou pak občas téměř na hraně únosnosti. Smyslnou show plnou erotického náboje předvedla i tento týden v hale Staples Center v Los Angeles.

Při pohledu na Rihannu, která se na pódiu běžně objevuje jen v kostýmku spočívajícím v podprsence a kalhotkách, je téměř s podivem, že u prudérně smýšlejících Američanů není na její koncerty věkově omezený přístup. Svůdná zpěvačka se totiž i v takových modelech nebojí vystrkovat zadeček, hladit si tělo, a nebo do široka roztáhnout nohy. Provokuje tak podobně jako kdysi Madonna. Právě u poslední zmiňované pózy měli její fanoušci na stadionu ve Staples Centre s dvacetitisícovou kapacitou fotoaparáty a kamery na svých mobilních telefonech v pohotovosti.

Avšak ani této profesionálce se na koncertech občas nevyhne nepříjemný karambol. Minulou středu během vystoupení před šestnáctitisícovým davem v kanadském Edmontonu Rihanna zakopla a spadla na kolena. Ihned se však ze země posbírala a bez jakéhokoli náznaku bolesti pokračovala v další ze svých nezapomenutelných show.

Reklama

Další články

Načítám