Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Věděli jsme, že má Halina Pawlowská (69) ráda dobré jídlo, které i s radostí uvaří, ostatně nedávno vydala knihu receptů, že by ale byla až tak zapálená kuchařka, že by chtěla mít svůj vlastní pořad o vaření, to jsme netušili. Příležitost jí nabídla Nova, tak jsme zvědaví, jestli bude herečka a spisovatelka stejně úspěšná jako lidový Jiří Babica (62), jenž měl právě na Nově dlouho své dobroty, a ještě lidovější Láďa Hruška.

Pawlowská má divákům v pořadu U Haliny v kuchyni představovat oblíbené rodinné recepty. „Diváci se musí připravit na to, že nejsem kuchařka, ale hrozně ráda jím a vařím pro své blízké, takže se mohou těšit na osvědčené recepty,“ předesílá.

„Připravovat budu převážně českou kuchyni s nádechem kuchyně maďarské a trochu německé, prostě takovou, jako je má rodina,“ láká diváky k obrazovce. Tak jsme zvědaví, s jakou se u mlsného divákova jazýčku potáže. Bude-li vařečkou vládnout stejně dobře jako vypravěčským jazykem, šance na úspěch tu jistě jsou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám