Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Počasí v našich zeměpisných šířkách už koupání a opalování neumožňuje, a tak zpěvačka Veronika Nízlová (28) vyrazila s přítelem Tomášem do teplých krajin. Konkrétně se půlka hudebního dua Twiins vydala do Turecka.

„Turecko jsme si v posledních letech velmi oblíbili, je tu krásně teplo a krásné počasí si užíváme o to víc, že je u nás na Slovensku už chladno,“ svěřila se nám přímo od moře kráska.

Ne pro všechny je Turecko vysněnou dovolenkovou destinací, ale Veronice tato země naprosto vyhovuje po všech směrech. „Mám ráda i tureckou kuchyni, mezi moje oblíbené jídlo vůbec patří například gözleme,“ uvedla zpěvačka, která má tak dokonalou postavu, že by člověk spíš řekl, že skoro nejí. Není divu, že se Veronika s námi podělila o své fotky v plavkách. Zpěvačka v nich má co ukazovat, vždyť už před sedmi lety podstoupila plastickou operaci, kdy jí lékař vytvořil z nulek pevné dvojky.

Reklama

Další články

Načítám