Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Mátlová (48) zářila na premiéře muzikálu Fantom opery v nádherných kostýmech výtvarníka Romana Šolce, které navíc vyzdvihly její přednosti. Tereza "vynesla" kostýmy s pořádným výstřihem. A zůstala u toho i po představení.

"Roman Šolc si vyhrál, aby vyniklo přesně to, co má. A já si vybrala šaty na párty, které by se stylu podobaly a také zvýraznily to, co má být, myslím, vidět. To, co je stále přírodní, pevný a pěkný," řekla Super.cz se smíchem Mátlová.

S producentem Fantoma opery Františkem Janečkem má dceru Emilku. S jejími ňadry to ale vůbec nic neudělalo. "Nedávno jsem se rozčílila, když jsem slyšela mladý holky, jak řeší, že po dětech rovnou půjdou na plastiku. To je hrozně individuální. Kojila jsem Emilku tři roky a tři měsíce. Po porodu je to chvíli trošku jinak, ale pak se dostaly vnady tam, kde byly," vysvětluje Tereza, která má jen plastiku nosu a další neplánuje.

František Janeček v den premiéry slavil velké jubileum, 70. narozeniny. Největším dárkem pro něj prý byla premiéra Fantoma.. "Nic jsem nestihla, denně jsem byla v divadle. Jedním z největších dárků je rozhodně premiéra Fantoma. To, že jsme to dotáhli do zdárného konce, všichni vydrželi. Když se mě ptali kolegové, co Františkovi dát, říkala jsem jim, že nejšťastnější bude, když budeme všichni výborní a on z nás bude mít radost, všichni mu budou gratulovat a Fantom bude úspěšný několik desítek let," dodala Mátlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám