Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když uvidíte zpěváka Bohuše Matuše (50) na jevišti divadla GoJa Music Hall jako romantického hrdinu Raoula v muzikálu Fantom opery, nezaznamenáte jen jeho úžasný hlas, ale také to, jak skvěle vypadá. V paruce, která je velmi realistická, omládl o deset let, pomohlo i to, že zhubl deset kilo.

"Už pan Gott mi kdysi říkal, že bych měl nosit paruku i v civilu. Ale producent muzikálu František Janeček (79) zase říká, že mám svoji pleš odhalit a neskrývat pod šátky. Tak nevím, které autoritě se podřídit. Ale ono je to vlastně jedno. Lidi mne překvapivě poznávají, ať už vypadám jakkoliv. Dokonce paní na nudistické pláži mi řekla, že tam mi to sluší nejvíc," smál se Bohuš po premiéře Fantoma.

Jeho partnerka Nikola ale trvá na tom, že pleš je pro Bohuše ideální. "Muži bez vlasů mají větší charisma. A jeho dokonce balí patnáctileté holky. Ale, co bych to měla říkat. Vždyť mně bylo asi tolik, když jsem se do něj zamilovala," svěřila.

My měli pro Bohuše ještě jedno řešení. Mohl by si pořídit stejný příčes, který má na stálo přidělaný návrhář Osmany Laffita. Prý ani není moc drahý. "Tak do toho určitě nepůjdu, radši budu chodit plešatý," odmítl náš návrh zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám