Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šárka Grossová se po dlouhé době objevila ve společnosti se svými dcerami. Léto trávily ve slunném městě Miami, kde vlastní luxusní byt, a nyní již jejím dcerám Denise a Natálce začala škola a pracovní povinnosti. Obě jsou vynikající stepařky, mají několik titulů mistryň světa, Natálka navíc fantasticky zpívá, takže jim začátkem školního roku zase začala tvrdá dřina.

Šárka s dcerami si nenechaly ujít premiéru muzikálu Fantom opery. Poprvé ale na muzikál produkovaný Františkem Janečkem nedorazila celá rodinka pohromadě, expremiér Stanislav Gross chyběl. Jeho zdravotní stav je velmi vážný a nedovolil mu se zúčastnit tak významné události.

Jeho holky ho zodpovědně zastoupily. Malá Natálka se navíc vrátila do Goja Music Hall, kde zpívala v muzikálu Bídníci. Zatímco řada hvězd se na předepsaný dress code vykašlala, Šárka dorazila v nádherné velké večerní. Dcery byly s maminkou také dokonale sladěné. Obě zvolily bílé šaty.

"Holky Fantoma milují, takže byly nadšené. S dcerami jsme ho viděly mnohokrát na DVD, tak jsme jen byly zvědavé, jaké to bude v češtině. Bylo to opravdu milé překvapení," řekla Super.cz Grossová jejíž dcery momentálně hrají v muzikálech Marie Antoinetta, Adam a Eva, v Národním divadle v Lišce Bystroušce a v divadle Semafor v muzikálu Kdyby tisíc klarinetů. "Teď jsme byly na konkurzu v Brně, tak uvidíme. Natálka také připravuje svůj první singl," dodala Grossová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám