Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eliška Balzerová (74) už oslavila dvaašedesáté narozeniny, ale vypadá lépe, než kdykoliv předtím. Je dost možné, že se poučila ze své postavy sexy babičky Vilmy z filmu Ženy v pokušení. Herečka, kterou proslavila role Alžběty Čeňkové v Dietlově seriálu Nemocnice na kraji města, sálá sex appealem stejně jako ona. "Ta snad musí být po plastice," nevěřili vlastním očím návštěvníci 46. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.

Balzerová letos zdatně konkuruje svojí vrstevnici Janě Švandové, která byla vždy považována za nejkrásnější ženu své věkové kategorie. Eliška to sice nepřehání s výstřihy a volí decentnější róby, ale i tak vypadá fantasticky. Její vyhlazená tvář vzbudila spekulace, že musí být minimálně po liftingu.

Herečka ale zákroky odborníků z oboru plastické chirurgie popírá. Vše vysvětluje zejména šťastným čtyřicetiletým soužitím s manželem Janem, geny, dobrou kosmetikou a duševní pohodou. "Postavu Vilmy jsem měla sice ráda, ale nerada bych zapadla do jedné škatulky. Proto jsem s nadšením přijala roli babičky téměř pohádkové ve filmu V peřině. S šedivými vlasy a drdůlkem," řekla Super.cz. Tu ale na karlovarském festivalu nepřipomínala ani omylem.

Reklama

Další články

Načítám