Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O modelce Petře Venclové bylo naposledy pořádně slyšet v souvislosti se skandálem na Miss ČR před dvěma lety. Začala si totiž s porotcem soutěže Ondřejem Pýchou. Oběma to poškodilo pověst. On kvůli tomu musel z poroty odstoupit, Petru sice nevyloučili, ale neuspěla. Nyní se objevila naprosto rozzářená na karlovarském festivalu a oblékla si průsvitné šaty, které ukázaly její dokonalé křivky.

"Pořád chodím do školy, pracuji jako modelka. V mém životě se nic zásadního nezměnilo," řekla Super.cz Venclová. "Až na ty články o mně," krčila rameny. Vztah s Pýchou má už dávno za sebou. "Rozešli jsme se, to je vše, co k tomu můžu říct," dodala.

K novému partnerovi se vyjadřovat nechce. "Nejsem tady sama, ale dál k tomu nic neřeknu," uzavřela kapitolu o svém soukromém životě. Naznačila jen, že nejde o filmaře, ale spíš o někoho bližšího světu obchodu.

Víc se rozpovídala o své odvážné róbě. "Jsou to šaty z Miss od návrhářky Liběny Rochové. A protože mi je předělala, slíbila jsem jí, že je vezmu někam na veřejnost. Tohle byla, myslím, hezká příležitost," míní Petra, které byly šaty po dvou letech trošku větší. Na festivalu se zdrží do čtvrtka, pracovní povinnosti nemá.

"Zrovna jsem se vrátila z Německa, kde jsem měla docela dost práce. Tady chci odpočívat a bavit se," uzavřela Venclová  a pochlubila se ještě, se nedávno nafotila díky své dokonalé figuře například katalog plavek pro novou sezónu.

Reklama

Další články

Načítám