Hlavní obsah
Článek

Už to je šest let, co řidič kamionu z Lanžhotu zazářil v prvním X Factoru a stal se jeho historicky prvním vítězem. A také nejstarším, tenhle týden totiž Jiří Zonyga oslavil padesáté narozeniny. "Ani se mi moc slavit nechtělo. Leda snad to, že jsem se jich ve zdraví dožil," smál se Zonyga.

Ten se od dob soutěže skoro nezměnil, jen trochu zmohutněl, takže v roli medvěda Balú, jehož ztvárňuje v muzikálu Mauglí, a kde jsme jej na 100. repríze zastihli, působí, jako by se pro ni narodil. "Já jsem už takový medvěd brtník," souhlasil zpěvák.

Narozeniny oslavil nejdřív s kapelou, s níž zrovna vystupoval v Praze, domácí oslava se ještě nestihla. "Ale nebude to nic velkého. Pár litrů burčáku a nějakou tu slivovičku. Myslím, že mohutněji oslavím třeba jednapadesátiny, než tohle jubileum," míní.

Pár panáků si ale dal i s kolegy v divadle Kalich, takže se odvážně vrhnul i k medvídkům, kteří byli připraveni jako atrakce pro diváky výročního představení, které mělo premiéru přesně před rokem. "Ale když se na mě jeden z nich vrhnul, tedy spíš na okurky, které jsem držel, měl jsem trochu nahnáno. Ještě bych ho přepral, ale za měsíc, za dva, nevím," krčil rameny Zonyga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám