Hlavní obsah
Článek

Hudební skladatel Ondřej Soukup (72) se stal potřetí otcem, a když jsme jej potkali na 100. repríze jeho dalšího dítěte, muzikálu Mauglí, zajímalo nás, jak své další otcovství vnímá. Podle jeho odpovědí bychom tedy asi jeho partnerkou být nechtěli.

"To se mne ptá každý. Jak všichni vnímají, že se jim narodí nové dítě. Každý to vnímá jinak, a já nemám potřebu popisovat lidu svoje pocity," řekl nám Soukup a ani to, zda jako muž nemá větší radost z kloučka, ho ve vyjadřování nijak neobměkčilo. "Každé dítě je radost. Jak chlapec, tak dívka," míní.

V jeho letech to už ale musí být trochu náročnější. Třeba zvládat noční vstávání. "Vůbec nevím, o čem mluvíte. Mně se ještě nikdy nic takového nestalo. Ničeho jsem si nevšiml, abych pravdu řekl," prozradil, že tedy víceméně nechává starost o potomky svým partnerkám.

Ale své současné, zpěvačce Lucii Šoralové, aspoň trochu odlehčil, když vzal na Mauglího i svoji dvouletou dceru Rebeku, aby se podívala na dvojici medvídků, kteří byli gratulanty. "To se ale moc nepovedlo. Panicky se jich bála. Větší radost jsme z nich měli my dospělí. Dokonce jsme uvažovali i o tygrovi, ale to už by bylo moc nebezpečné," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám