Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a misska Renata Langmannová (37) přiznává, že luxusní postavičku rozhodně nemá zadarmo. Protože se ale nechce trápit brutálními dietami, musí své tělo pravidelně trápit v posilovně. "U mě žádné hladovění nepřipadá v úvahu, jsem velký požitkář a gurmán. To, co sním, pak ale musím vycvičit. Snažím se třikrát týdně, aby to mělo efekt. Snad to funguje," usmívá se Renata, která nás vzala na trénink do fitness centra a předvedla, že opravdu umí makat. S přehledem zvládne i třicet kliků. Měla ale co dělat, aby nám vedle kliků také neukázala ve volném tílku své vnady.

Její nejproblematičtější partií je bříško. Aby měla pekáč buchet, musela by sedy lehy dělat doslova každý den. "Břicho se snažím posilovat hodně, mám s ním největší problém. Každá žena ví, ve kterých částech těla přibírá jako první. U mě je to břicho, jsem klasická žena jablko," vysvětluje.

Její partner Ondřej Novotný má raději, když má Renata pár kilo navíc. Protože ale pracuje jako modelka především v zahraničí, moc mu "špíčky" nedopřává. "Můj přítel mě má rád plnější. Protože jsem pak plnější všude, i na partiích, kde to má rád," směje se.

"Mám období v roce, kdy jsem štíhlejší. Je to většinou přes léto, přes zimu se lehce zakulatím. Někteří klienti mě mají raději víc ženskou, to je spíš v Německu, v Miláně zase musím být hodně hubená," dodala Langmannová na tréninku v posilovně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám