Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak již Super.cz informoval, tři týdny po propuštění z urologie, kde prodělal blíže nespecifikovanou operaci, se herec Pavel Trávníček (73) opět postavil na nohy a dokonce začal natáčet seriál z prostředí psychiatrie. Je ale tak hubený, že by snad oblékl kalhoty z mládí, kdy natáčel svého slavného pohádkového prince ve Třech oříškách pro Popelku.

"Myslím, že mu to prospělo. Shodil asi osm kilo a je to hodně vidět," řekla Blesku Trávníčkova životní partnerka Monika Fialková, která herci musí po operaci a prodělaných obtížích připravovat speciální dietu a Trávníček se tak musel vzdát některých svých oblíbených laskomin.

Podle ní už má herec i dobré výsledky a i když má stále ještě přetrvávající bolesti, měly by v nejbližší době odeznít. O tom, že už se Trávníček cítí lépe, svědčí nejen to, že začal natáčet, ale chystá se hrát i s divadelní společností, kterou s partnerkou vedou. Už příští týden budou hrát v Praze, chystají i zájezdová představení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám