Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý hejtman Petr Bendl poprvé vyvedl do společnosti svoji novou partnerku. S psycholožkou Petrou Filipovou se objevil na zahájení karlovarského filmového festivalu. Bendl je ovšem pořád ženatý s podnikatelkou Tamarou Kotvalovou. "Žádost o rozvod je podána, takže v tom nevidím problém," řekl Super.cz Bendl.

"Jsme spolu už tak dlouho, že jsme mohli přijet na tuhle oficiální akci. Klidně můžete napsat, že několik měsíců," svěřil se zamilovaný politik, který už byl s novou partnerkou i na dovolené. O tom, že by se počtvrté oženil, ale zatím neuvažuje. "Je to předčasné mluvit o kroku čtyři nebo pět, když za sebou nemám ani krok jedna," konstatoval s ohledem na blížící se rozvod. Ten zřejmě proběhne bez problémů, i jeho žena už má nového partnera, publishera Romana Hajabáče.

Bendlova nová přítelkyně pochází ze západních Čech, v Praze žije třináct let, vystudovala psychologii na katedře teorie v Brně. Má sedmiletého syna Alexe Daniela. Petr Bendl má z předchozích manželství syny Daniela a Tomáše.

Reklama

Další články

Načítám