Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Daryl Hannah má bezesporu lepší dny, než tuto středu. S paparazzi v bočních uličkách Los Angeles nejspíš nepočítala, a tak šla úprava zevnějšku stranou. Vždyť si jen skočila pro fresh džus a jedno smoothie. Že by myslela i na svou novou lásku Neila Younga?

Hollywoodem se totiž šíří zvěsti o tom, že dvojice to spolu táhne už několik měsíců, ačkoli osmašedesátiletý rocker požádal o rozvod se svou ženou teprve nedávno. A to s ní prožil v manželství dlouhých 36 let.

S herečkou známou z komedie Žbluňk! s Tomem Hanksem, Dej si pohov, kámoši 1 a 2 nebo z obou dílů Tarantinova Kill Billa, byl přitom poprvé přistižen ruku v ruce teprve o den dříve v kalifornském Westlake, kam si zašli na oběd. Před známými přitom o patnáct let mladší Daryl mluví jako o své přítelkyni. Ta v minulosti tvořila pár například s Johnem F. Kennedym Jr. nebo zpěvákem Jacksonem Brownem.

Reklama

Další články

Načítám