Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ženy, které se halí do neutrálních barev, považují muži za nedostupné a nudné. To platí nejen u oblečení, ale především u spodního prádla. Přestože jsou neutrální barvy na spodním prádle praktické, muži je považují za velmi nepřitažlivé. Zapomeňte na obyčejné prádlo v neutrálních barvách a ukažte partnerovi svou hravou stránku!

Najděte barvu, která vystihne vaši osobnost!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Růžová je barva něhy, fialová značí tajemnost a zase modrá bezprostřednost. Každá barva se hodí k jiné příležitosti a vysílá okolí jiné signály. Nebojte se experimentovat a pro jednou vyměňte svou milovanou hladkou podprsenku za hravý kousek. Máte dnes romantickou náladu nebo chcete být proklatě sexy?

Růžová: Barva, která vás rozněžní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odstíny růžové sluší ženám v každém věku a skvěle ladí s každým odstínem pleti. Probudí vaši něžnou stránku a naladí vás na romantický večer ve dvou. Pokud si potrpíte na luxus, pak si zamilujete polovyztuženou podprsenku Lillian. Saténový vzhled a krajková výšivka a zlatavé detaily tvoří neopakovatelnou kombinaci, která vás rozzáří. A co je nejlepší? Vytvoří vám neodolatelný dekolt.

Tyrkysová: Barva sebejistoty a spontánnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zelenkavá modř je symbolem svobody, fantazie a sebevědomí. Nebojte se obléknout prádlo v barvě letní oblohy a vymaňte se z nudné šedi. Push-Upka s bílou květinovou výšivkou vám zajistí nejen dokonale tvarovaný a plný dekolt, ale především skvělou náladu. V takovém hravém prádle se přeci nejde mračit!

Květinový vzor a černá krajka: Smyslnost sama

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Francouzské ženy jsou proslulé svou svůdností a šarmem. A málokdy oblékají obyčejné spodní prádlo. Vypůjčte si jejich trik a probuďte v sobě sex-appeal! Oblékněte přepychové prádlo z francouzského saténu a luxusní krajky a užívejte si pocit neodolatelnosti. Padnoucí střih a luxusní materiál – to je kombinace, kterou si zamilujete. Ženy, které se cítí sexy, také sexy vypadají – zaručeně!

Fialová: Barva tajemna a mystiky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fialové odstíny jsou od pradávna znakem vznešenosti, duchovna a tajemství. Sluší brunetkám, blondýnkám i zrzkám! Chcete být svůdná femme fatale? Pak sáhněte po prádle právě této barvy. Jemná levandulová podprsenka s ornamentálním vzorem a krajkou dá vyniknout vašemu dekoltu a podtrhne vaši osobitost.

Další články

Načítám