Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vybírejte z široké škály parfémů a kosmetiky a buďte neodolatelná. Správně zvolená vůně z vás udělá neodolatelnou bohyni. Využijte neuvěřitelnou nabídku - parfémy a kosmetika za superakční ceny!

Luxusní dámská svěží vůně CHANEL COCO Mademoiselle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechte mluvit vůni za vás! V této vůni budete okouzlující, sebevědomá a bude z vás vyzařovat neuvěřitelný sexappeal. Coco Mademoiselle byla vytvořena na počest francouzské ikony - návrhářky Coco Chanel. Zahalte se závojem nádherné směsice vůní. Příjemné citrusové esence se mísí se sladkou vůní vanilky podtržené jasmínem a růží. Nyní superakční cena parfemovaná voda 100 ml za 3 039 Kč a poštovné zdarma, běžná cena 4 349 Kč.

Vaše blond vlasy budou opět zářivě lesklé bez žlutého nádechu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Blond vlasy vyžadují obzvlášť kvalitní péči. Nejvhodnější je používat šampony právě na tento typ vlasů, které zabraňují vzniku zažloutlého nádechu a také se starají o to, aby vlasy byly zdravé a lesklé. Šampon od L‘oréal obsahuje všechny složky, které představují správnou péči o blond vlasy. Obsahuje fialový pigment proti žlutému nádechu a také ceramidy, které obnovují vlasové vlákno a složky, které chrání vlasy před usazováním vápníku a následnou ztrátou lesku. Vyzkoušejte tento profesionální přípravek L’oréal Expert shine blond 500 ml za superakční cenu 299 Kč, běžná cena 636 Kč.

Vůně pro moderní sebevědomé muže Hugo Boss No.6

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se ráno probudit vedle svého partnera, který je zahalen do luxusní vůně Hugo Boss? Je to vůně pro úspěšné novodobé muže s přirozenou dávkou sebevědomí. V této výrazné vůni bude každý muž okouzlující a přitahovat okolí. Snoubí v sobě vonné složky citrusů, jablka a švestky, které podtrhují svou zemitostí vzácné dřeviny a mech, a také sladkou vůni skořici a vanilky. Z muže vyzařuje díky této vůni smyslnost a elegance. S toaletní vodou Hugo Boss No.6 bude muž naprosto neodolatelný. Nyní koupíte 100 ml za akčních 955 Kč, běžná cena 1 519 Kč nebo také cenově výhodné balení 200 ml za 1 129 Kč.

Noční krém prodlužující mládí L’oréal

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tak jak v noci odpočívá vaše tělo, odpočívá i vaše pokožka, toto je nejlepší cesta, jak dosáhnout krásné zářivé pleti bez vrásek. Krém L’oréal Youth Code poskytuje vaší pokožce během noci úžasnou péči, pleť vypne, vyhladí a hydratuje. Jeho bohatá konzistence s patentovanou technologií Pro-Gen Technology poskytuje neuvěřitelný komfort – pokožka bude díky němu jemná, hladká a rozzářená. Využijte naši akční nabídku a pečujte o svoji pleť tím správným způsobem, nyní je v akci za pouhých 299 Kč, běžná cena 399 Kč.

Pro něžné ženy neodolatelná pudrová svěží vůně Chloé

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nádherná vůně pro křehké ženy, které na sebe chtějí upozornit. V této vůni se snoubí úžasné směsice esencí, které vyjadřují hravost, lehkost, čistotu a eleganci. Chloé Chloé obsahuje květinové tóny růže, pivoňky a magnólie protkané dřevitým základem. Tato vůně je oblíbená svou výdrží po dlouhé hodiny. Chloé je ikonická značka, která přichází z romantických koutů Francie. Zamilovaly si ji spousty žen a nadále se k ní vrací. Nyní 75 ml EDP za akčních 1411 Kč, běžná cena 2 629 Kč.

Další články

Načítám