Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na zahajovací párty karlovarského filmového festivalu teklo proudem hlavně víno. Super.cz vyzpovídal české celebrity o jejich vztahu k alkoholu. Jako největší borec se ukázala Gábina Partyšová. "Měla jsem období, kdy mi moc chutnala irská whisky s kolou. Klidně jsm jich zvládla sedm nebo osm za večer a ráno mi vůbec nebylo špatně," pochlubila se.

Po třicítce se ale její vztah k drinům změnil. "Dávno nevydržím jako dřív. Na večírku jsem měla jen jedno malé pivo a šampaňské. Ostatně jsem na festivalu pracovně, ne za zábavou," doplnila. Drinky s tvrdým alkoholem má ráda i Lucie Králová. "Moje oblíbené je mojito, také ho tady piju," ukázala. Nikdy se ale neopila tak, aby o sobě nevěděla. "Když se pije, tak tančím. Alkohol se tak vyplaví," vysvětlila svůj recept.

Herečka Klára Issová,pití moc nedá. "Stačí mi jedna sklenička za večer. Alkohol mi nechutná," uvedla. Bílé víno s vodou preferuje modelka Jana Doleželová stejně jako herečka Jana Švandová. "Na závěr si dám ráda třeba mojito. A pak už se jde spát," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám