Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes dvaačtyřicetiletá Tatiana Williams, která bývala mužem, utratila během posledních dvaceti let za úpravy svého zevnějšku v přepočtu přes 2 milióny korun, a to přestože většinu zákroků podstoupila na klinikách bez potřebného lékařského osvědčení. Jak celá transformace dopadla, posuďte sami...

Za dvě dekády stačila Tatiana, jež se narodila jako chlapec jménem Corey, absolvovat kolem stovky sezení, během nichž jí na černém trhu aplikovali do obličeje, ňader, hýždí a boků injekce se silikonem. Právě její pozadí tím za poslední léta, kdy je za symbol krásy vnímána Kim Kardashian, zdvojnásobilo svůj objem. Tatiana má ale za sebou rovněž plastiky nosu, výplně lící, laserové zákroky a pochopitelně také hormonální léčbu.

Kabaretní bavič z Miami říká, že dosáhl těla bohyně, ale s nebezpečnými úpravami na hraně zákona nehodlá do budoucna přestat, ač dobře ví, jak dopadli někteří jeho přátelé. Několik z nich prý zůstalo zmrzačených nebo paralyzovaných a někteří dokonce po riskantních procedurách zemřeli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám