Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chcete se oblékat jako slavné módní ikony? Objevte nový e-shop s více než 200 módními značkami!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milujete módu, sledujete trendy a hledáte zajímavé značky, které udávají styl? Chcete je sehnat rychle, bez obav a z pohodlí domova? Nový multibrandový obchod s módou Answear nabízí více než 200 značek oblečení, bot a doplňků pro muže i ženy. A to včetně cool brandů, které u nás jinde k mání nejsou! Aktuální kolekce od Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Desigual, Vans, Maison Scotch, Cheap Monday, Pretty Poly... 

Osobního stylistu ani názor kamarádky nepotřebujete. Answear vám poradí, co se k sobě hodí.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Váháte, jak jednotlivé kousky kombinovat? Answear přichází s jedinečnou inspirativní službou Kup si outfit, kde najdete nespočet stylových kompletů pro muže i ženy. Ve finále si tak můžete koupit celý outfit od hlavy až k patě včetně doplňků, anebo klidně jen to, co se vám líbí.

Objevte značku, která přinese svěží vánek do vašeho šatníku (nikoli vítr do peněženky).

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli milujete pohodlné oblečení, které odráží poslední trendy, jistě si zamilujete značku Medicine. Je originální, neotřelá, mladistvá a příznivá, co se týče cen. Aktuální kolekce nazvaná Cambridge je inspirovaná britským preppy stylem. Najdete v ní hřejivé cardigany, kostkované blejzry a sukně, flanelové košile a prošívané bundičky. Není nad pohodlný styl!

Vsaďte na kvalitu a klasiku. Tyhle kousky nikdy nezestárnou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Answear jsou k mání aktuální kolekce těch nejpopulárnějších high streetových značek. Jednou z nich je Tommy Hilfiger, jehož košile, džíny a proužkovaná trika náleží k povinné výbavě každého šatníku! Neváhejte si pořídit něco z nejnovější kolekce návrháře, jehož módní přehlídky patří k událostem newyorského fashion weeku!

Slevy stále trvají! Nyní až -70 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stýská se vám po létě? Ještě není všem dnům konec, na Answear můžete stále nakupovat ve slevách, které nyní dosahují omračujících 70 %! K mání je spousta stylových šatiček, barevných šortek a trendy tenisek za poloviční a ještě nižší ceny, díky kterým můžete získat příští léto náskok.

Rozšiřte si módní obzory! Answear přiináší novinky každý den.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zajímá vás, co se bude nosit tuto sezonu? Sledujte Answear každý všední den, kdy přibývá nové a nové zboží, a nezapomeňte ani na facebook/answear.cz, kde se můžete inspirovat módními kolážemi a sledovat, co nejvíc frčí. Jeden tip za všechny: na podzim si určitě pořiďte novou kabelku, která připomíná školní brašnu – hit nadcházející sezóny!

Další články

Načítám