Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hrůzný zážitek ze včerejšího dne si odnesl britský princ Harry. Při cestě na sportovní hry veteránů Invictus Games došlo k nehodě, během které mohl přijít o život jeho bodyguard na motorce. Ten narazil do řidiče v bílé Toyotě na křižovatce nedaleko londýnské zoologické zahrady. Princův řidič v Range Roveru zareagoval ihned a devětadvacetiletého následníka britského trůnu odvezl mimo nebezpečí.

Nehoda vypadala hrozivě, jelikož náraz princova bodyguarda na policejní motorce do vozidla byl tak silný, že motorkáře vymrštil, a než dopadl na vozovku, letěl několik metrů vzduchem. Za svůj život nejspíš vděčí helmě a kvalitní motorkářské výbavě. Rovněž řidič vozidla byl v bezvědomí a hasiči jej museli z vozu vystříhat. Podle dostupných informací byli již všichni účastníci nehody propuštěni z nemocnice.

Podle očitého svědka byl princ po nehodě vyděšený, dlaněmi si zakrýval obličej a neustále se ohlížel směrem k místu srážky. Podle nařízení ale nemohl vozidlo opustit kvůli hrozícímu nebezpečí a obavám z možných teroristických útoků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám