Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snový pár Brad Pitt (60) a Angelina Jolie (48) si sice už devět let žijí jejich pohádku s kupou dětí, ale rozhodně nehodlají usnout na vavřínech. Proto se asi rozhodli pro předmanželskou smlouvu. Jak se zdá, hlavně Angelina si je dobře vědoma, že kvůli ní Brad opustil svou tehdejší manželku Jennifer Aniston a uvědomuje si, že by se časem mohla historie opakovat, a proto neponechala nic náhodě.

Podle zjištěných informací magazínu Star se měla Angelina v prvé řadě pojistit proti Bradově nevěře tím, že by mu znemožnila styk s jejich šesti dětmi, což by pro milujícího otce, jakým Pitt bezesporu je, bylo nemyslitelné. V případě, že by Pitt rodinu opustil kvůli jiné ženě, zůstanou děti ve výhradní péči Jolie.

Součástí smlouvy je klauzule, že každému zůstane majetek, který nabyli před svatbou, zbytek by si rozdělilo jejich šest dětí. Část jmění by rovněž putovala na výzkum rakoviny prsu, na kterou zemřelo v rodině Angeliny hned několik žen včetně její maminky.

Hovoří se zde také o rozdělení majetku v případě, že by se s novomanželi něco stalo. Společný majetek hollywoodských hvězd je odhadován až na 460 miliónů dolarů (9,8 miliard korun).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám