Hlavní obsah
Článek

Národem milovaný herec Petr Kostka (76), jehož si diváci pamatují asi nejvíce z dvojrole dvojčat Burešových ve filmu Zítra vstanu a opařím se čajem, skončil v nemocnici! Herec leží na jednotce intenzivní péče pražské Nemocnice na Františku.

Vypočítavý švagr Lopezové (Stella Zázvorková) don Carlos z komedie Což takhle si dát špenát by měl mít podle našich informací pravděpodobně potíže se srdcem. „Dorazil sám před druhou hodinou odpoledne, záchranka ho nepřivezla. Je napojený na přístroje a lékaři jej mají nepřetržitě pod dozorem. Na návštěvě tu už u něj byla i manželka Carmen Mayerová,“ dozvěděli jsme se od zdroje ze špitálu.

Dcera Petra Kostky Tereza má vypnutý telefon, jeho žena zprávu nevyvrátila, ale nechtěla se o zdravotním stavu svého slavného chotě bavit. „Nechci vám k tomu dávat žádné informace,“ řekla Super.cz stručně.

Herci, který má na plátnech kin za sebou celou řadu komediálních rolí, s těmi vážnými zase přes padesát let exceluje na divadelních prknech, přejeme brzké uzdravení. Už zítra by totiž měl mít premiéru divadelní hry Rod Glembayů v Divadle na Vinohradech. To zatím nikde změnu programu ani změnu obsazení herce neuvádí.

Reklama

Další články

Načítám