Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seznamte se s další slečnou s českým původem, která svými půvaby ohromuje za velkou louží. Ačkoli se v USA už narodila, české jméno po rodičích si na pseudonym nezměnila, pouze upustila od diakritiky, a tak ji na internetu najdete jako Amandu Cerny. Smyslná brunetka zaujala na Halloweenské párty i Hugha Hefnera, jenž z ní nakonec v roce 2011 učinil Playmate měsíce říjen. Od té doby se u ní s pracovními nabídkami roztrhl pytel.

Amanda má za sebou kromě pózování pro pánské časopisy například několik kampaní pro 128 Water nebo aktuálně natáčela v Arubě videoklip pro DJ Chuckieho. Asi nikoho nepřekvapí, že ‚při práci‘ toho na sobě většinou moc nemívá...

Ačkoli by se dalo říct, že je Amanda další dívkou, která - co se ženských půvabů týče - dělá ve světě čest naší zemi, není to tak úplně pravda. Ke svým kořenům se nijak zvlášť nehlásí a sama přiznává, že v Praze nikdy nebyla. Dosud navštívila pouze naše západní sousedy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám