Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V dubnu oslavila Sabina Laurinová (52) dvaačtyřicáté narozeniny. Kalendářní věk ale přesto některé tvůrce neodradí od toho, aby herečku dále obsazovali do rolí princezen. Například Lumír Olšovský coby režisér si Sabinu konkrétně vybral pro roli Letní princezny v muzikálu Sněhová královna.

„Zastupuju léto v této pohádce. Jsem energická, bezstarostná, temperamentní a radostná. Lumír hrozně trval na tom, abych tuto postavu hrála, a abych ji naplnila,“ promluvila o roli Sabina.

Jak dlouho si herečka myslí, že bude dostávat role princezen? „Přiznám se, že tohle obsazení nebylo z mé hlavy. Spíš jsme jen takto pojmenované, tenhle název jsem dostala, a tak ho musím nosit. Na druhou stranu princezny přece nejsou omezené věkem,“ nechala se slyšet Sabina Laurinová a jedním dechem dodala: „Postoupila jsem do rolí královen a budu ráda, když si nějakou takovou ještě zahraju. Hrozně ráda hraju v pohádkách pro děti.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám