Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR 2005 Lucie Králová (42) tentokrát neměla problém nasoukat svá obří ňadra do šatů. Za to měla potíže vejít se s výrazným drdolem do auta. "Můj kadeřník Honza Pešan mi udělal tento obří drdol doma v Teplicích a do Karlových Varů jsem již jela nalíčená a učesaná. Sedačku v autě jsem si ale musela dát co nejníž to šlo, jinak bych se do auta nevešla," smála se Králová na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech.

Tam dorazila po boku svého partnera, poslance Jiřího Šlégra (52). Oblékla si krásné šaty od své dvorní návrhářky Jaroslavy Sedláčkové. V Karlových Varech se Lucie zdrží po celou dobu festivalu.

Nádherné modely předvedly i další slavné krásky. Filmový festival je nejen přehlídkou filmů, ale také módních kreací. Taťána Kuchařová (36) se ukázala v nádherných šatech návrhářky Ivany Mentlové, Andrea Verešová (43) se předvedla v šatech slavného japonského návrháře, Klára Issová se během večera dvakrát převlékla - na zahájení a na večírek zvolila šaty módního domu Dior, Gábina Partyšová (45) oslnila róbou Bottega Veneta, Jana Doleželová oblékla model neznámé návrhářky Veroniky Prouzové, Martha Issová vsadila na tyrkysový model návrhářské dvojice Anna Tušková a Radka Sirková a Jitka Čvančarová (46) zvolila šaty návrhářského dua Dolce Gabbana.

Podívejte se ve videu na módní kreace našich hvězd.

Reklama

Další články

Načítám