Hlavní obsah
Článek

Na konci září proběhne premiéra dlouho připravovaného muzikálu Sněhová královna. Přípravy představení určeného pro tři generace diváků jde do finiše a nastal tedy čas, aby se tvůrci pochlubili s efektními kostýmy hlavních představitelů.

Kostýmy Sněhové královny a jejích tří sester vyrobila Jana Pospíšilová. Na improvizovanou přehlídku v divadle Hybernia, kde se 20. září uskuteční premiéra, oblékla Dáda Patrasová (67) kostým v hodnotě padesáti tisíc korun. Na akci nechyběla ani Mahulena Bočanová, která se s Dádou alternuje, ta ale přišla v civilu, aby se to nepletlo.

Přestože to vypadalo, že se na Dádě vyřádil snad celý tým travesti podniku Tingl Tangl, herečka nás překvapila informací, že ji do role maskují a oblékají poměrně rychle. „Budete se divit. Netrvá to hodinu ani dvě hodiny, ale asi jen dvacet minut. My máme tři maskéry a spoustu rolí, které se musí stihnout připravit do dvou hodin,“ vysvětluje Dáda Patrasová. Jak to bude slušet dalším představitelům rodinného muzikálu, sledujte v naší galerii a video reportáži.

Reklama

Další články

Načítám