Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doufala ve svěží omlazení, ale ovací se s krátkým sestřihem nedočkala. Pamela Anderson (56) je se svými silikony a dlouhými blond vlasy pojem, a tak pro mnohé její obdivovatele ztratila po změně účesu šťávu. Titul sexbomba si nejspíš minimálně v jejím podání žádá bohatou hřívu. Pam tak po několika měsících, kdy střídala svůj krátký rozcuch s parukami, přeci jen vsadila na osvědčenou klasiku a prameny vlasů si nechala naplést.

Svou staronovou proměnu předvedla herečka a modelka z pánských časopisů v úterý v New Yorku, kde byla přistižena při odchodu z hotelu Trump Soho. Odbarvené napletené vlasy však nepůsobily zrovna zdravým dojmem, ačkoli je měla Pam pečlivě vyžehlené.

Bohaté lesklé kadeře z dob minulých už jsou nejspíš fuč. Vášnivý staronový manžel Rick Salomon má nyní svou ženu opět za co tahat, i když by měl být hodně opatrný. Pam by si nakonec mohla zase všechno rozmyslet a opět zažádat o rozvod...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám