Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Topmodelka Simona Krainová (41) se nijak netají tím, že se do budoucna možné plastiky prsou nezříká, bude-li to potřeba. Tentokrát však nadělovala krásu a plnila sen jiné ženě. V soutěži se svou oblíbenou klinikou věnovala nová prsa jedné ze soutěžících.

Když nejsou prsa podle našich představ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Většina žen si přeje mít větší, plná a tvarově̌ stejná prsa, ale ne každou takto příroda obdarovala. Plastika prsou patří k nejžádanějším zákrokům plastické chirurgie a zároveň̌ statisticky nejvíce dodává sebevědomí. Své o tom ví i paní Šárka (30), která se rozhodla podstoupit plastickou operaci zvětšení poprsí (augmentaci) pomocí prsních implantátů. „Vždycky jsem si přála mít větší prsa, ale nyní po 2 dětech mi z prsou nezbylo takřka nic. A stejně tak zbylo málo i z mého sebevědomí. Chtěla bych mít v dekoltu skutečná prsa namísto vycpaných push-up podprsenek,“ prozradila Šárka. Přála si však, aby změna působila zcela přirozeně a nebyl to takový skok od výchozího stavu.

Prsa přirozeně a bez zbytečných jizev

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Po vzájemné konzultaci a vyzkoušení velikostí pomocí sizerů přímo na klientce jsme zvolili kvalitní implantáty o velikosti 240 ml kapkovitého tvaru umístěné pod sval přístupem z podprsní rýhy. Prsy velikostně sedí přirozeně k hrudníku i k celkové postavě a hmotnosti klientky a splňují přirozený efekt, který si klientka přála. Vše se rychle zahojilo, výsledek je pěkný, prsy symetrické, hezkého tvaru a jizvy jsou neznatelné,“ popsal postup primář plastické chirurgie Kliniky Yes Visage MUDr. Martin Molitor, Ph.D. „S výsledkem jsem velmi spokojená. Prsa působí přirozeně a tak, jak jsem si přála. S prsy jsem se tak sžila, že je vnímám jak své vlastní,“ vylíčila pocity paní Šárka.

Simona Krainová a plastika

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„O úpravu či zvětšení poprsí je na naší Klinice Yes Visage velký zájem. Nejen že využíváme moderní postupy, ale stejně jako u každého jiného zákroku platí, že chcete-li mít hezká prsa bez zbytečných jizev a komplikací, pak je určitě potřeba zvážit výběr kliniky a zvolit opravdu zkušeného chirurga,“ vysvětluje MUDr. Molitor. I sama Simona Krainová, která má i ve čtyřiceti dokonalou postavu a po dvou dětech se za své poprsí nemusí stydět, se přece jen do budoucna plastiky nezříká: „Až bude třeba a se zemskou přitažlivostí se přestanu kamarádit úplně, nebudu na nic čekat a nechám si tady na klinice prsa také upravit. Nevím, proč by moje bradavky měly líbat zem,“ dodala s úsměvem Simona.

Kam chodí na kliniku celebrity?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„O zákroky u nás je veliký zájem. Kromě prsou patří k nejoblíbenějším i zákroky v obličeji a abdominoplastika či liposukce. Tou nejžádanější je laserová liposukce SlimLipo. Dbáme na to, aby všechny zásahy lékaře působily především přirozeně a tak, aby nikdo nepoznal, že šlo o zákrok lékaře. Navíc využíváme moderní metody, které jsou nejen maximálně bezpečné, ale i šetrné pro klienta,“ dodává primář kliniky MUDr. Molitor. Jeho slova potvrzuje mnoho spokojených klientů i z řad známých osobností. Mezi klienty Kliniky Yes Visage patří například i Simona Krainová, Lucie Bílá, Alice Bendová, Petra Faltýnová, Iva Kubelková, Marta Jandová, Tereza Kerndlová, Veronika Freimanová a další.

Prsa nebo třeba liposukce zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete i vy nová prsa, hubenou postavu nebo třeba mladší tvář? Vyhrajte si svou proměnu od stejných profesionálů jako celebrity. Soutěžte o proměnu se Simonou Krainovou a Klinikou Yes Visage. Podrobnosti naleznete na webu kliniky.

Další články

Načítám