Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka spodního prádla Florence Brudenell-Bruce je podle všech dostupných informací novou přítelkyní prince Harryho. V žilách jí navíc koluje modrá krev, tudíž by nejspíš byla s ohledem na svůj rodokmen vhodnou adeptkou na princovu nevěstu. V oblasti vkusu a citu pro módu se má však ještě hodně co učit. Možná, že by jí v otázce vhodného oblékání mohla poradit Harryho švagrová vévodkyně Kate, která se pomalu stává novou módní ikonou.

Pro něžnou blondýnku Florence zřejmě začínají krušné chvíle spojené s minimem soukromí na veřejnosti. Jen, co vyšlo na povrch, že je modelka novou Harryho dívkou, začali ji pronásledovat paparazzi. Ve čtvrtek večer ji tak nachytali v dost podivně zkombinovaném modelu, jak se vrací domů.

Pětadvacetiletá Angličanka, která je Harryho vzdálenou sestřenicí, si oblékla šaty na ramínka podivného vzoru a střihu v kombinaci barev béžová, červená a černá. Přes šaty si vzala vytahaný béžový svetr a na nohy béžové okopané tenisky, které celému outfitu rozhodně nelichotily. Dalším nehodícím se prvkem byla velká černá kabelka s ozdobnými druky.

Jedno je jisté, pokud by Florence chtěla aspirovat na členku královské rodiny, podobné modely by musela ze svého šatníku vyřadit jednou pro vždy.

Reklama

Další články

Načítám