Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sabina Rojková (17) dostala příležitost, o které spousta mladých hereček jen sní - podílet se na filmu, v němž se potkala s nejednou hereckou hvězdou. V případě pohádky Tři bratři se jedná především o Jiřího Lábuse, Ivanu Chýlkovou, Oldřicha Kaisera či o generaci mladšího, ale velmi talentovaného Vojtěcha Dyka. Navíc pod režijním vedením oscarového Jana Svěráka (sošku získal za Kolju). V pohádce Rojková hraje Marušku, partnerku právě Dyka.

Kdo se orientuje ve změti postav seriálu Ulice, i tam ji mohl zahlédnout. A taky v divadlech - na Vinohradech, v Rokoku, ABC či teplickém.

Nedávno jsme vám ji také představili v trochu jiné roli. Zapózovala před fotoaparátem a předvedla, že i s tím, nejen s kamerou, si moc dobře rozumí. Spolu se šminky, ať už divadelními či kvůli fotografování, ale vždy smyje i léta, která jí výrazné líčení přidává, a působí zase jako děvčátko. Jako na křtu soundtracku ke zmíněné pohádce.

Reklama

Další články

Načítám