Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestadvacetiletého herce Haleyho Joela Osmenta si pravděpodobně vybavíte z mnoha jeho dětských rolí. Nejvíce zazářil ve svých jedenácti letech vedle Bruce Willise v mysteriózním hororu Šestý smysl, který mu vynesl i nominaci na Oscara. O rok později pak exceloval v romantickém dramatu Pošli to dál. Příští rok jej ale uvidíme ve zcela jiném žánru. Joel se vydal cestou komedií a v právě natáčeném snímku Yoga Hosers jej uvidíte v roli odpudivého napomádovaného nacisty.

Ve svém zbrusu novém filmovém já se představil v úterý fanouškům v Los Angeles a mnozí nemohli poznat, kdo to před nimi vlastně stojí. Až při pohledu do jeho nezaměnitelných očí, se většině z nich rozsvítilo. Herec pravděpodobně kvůli roli musel ještě víc přibrat a s tímto stylingem byste mu jistě pod čtyřicet nehádali.

Osment si kromě hlavní hvězdy Johnnyho Deppa v komedii objeví i s jeho dcerou Lily-Rose, pro niž půjde o hereckou premiéru.

Reklama

Další články

Načítám