Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) má za sebou sice jen pár menších rolí ve filmech, ale toho, že by si mohla ztvárnit Bond girl se nebojí. "S dobrým režisérem bych to zvládla," řekla Super.cz ikona českého šoubyznysu.

Většina návštěvníků úvodního večera na karlovarském filmovém festivalu, kde byla hlavní hězdou Judi Dench alias Mrs. M. bondovky milovala. Našli se ale i výjimky. "Jsem zvědavá, jak vypadá bývalá Bond-girl," řekla Super.cz Tatiana Kuchařová. Tím, že paní Dench hrála jinou roli se nenechala zaskočit. "Všechny ženy, které figurují v bondovkách jsou svým způsobem krásné," míní.

Velkým fandou bondovek není ani prezident Václav Klaus. "Spíš jsem se těšil na zahajovací film Jana Eyrová, s nímž paní Dench přijela," řekl Super.cz. To, že už nebude mít kvůli věku šanci si zahrát Bond-girl, zamrzelo Janu Švandovou. "Narodila jsem se na špatném místě. Teď už je pozdě," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám